Serieus bereik

(Hoe kom ik aan mensen?)

Verwijzingen
hoofdstuk 6

Hulp nodig bij het onderwerp online recruitment campagnes voor actief werkzoekenden?
Kijk eens naar:


The Next Crowd

The Next Crowd is gespecialiseerd in online werving en heeft daarvoor een eigen formule ontwikkeld: een tijdelijke werken-bij site die binnen 72 uur live is en zorgt voor snel meer traffic én conversie (sollicitanten).

Indeed

Indeed is een vacaturesite met elke maand meer dan 250 miljoen unieke bezoekers. Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Elke dag tonen ze nieuwe kansen aan miljoenen mensen. 

Monsterboard (Spotlight Recruitment)

Monsterboard is een werkgelegenheidsoplossing voor mensen die werk zoeken en werkgevers die mensen nodig hebben. Ze zijn uitgegroeid van jobboard tot wereldwijde leverancier van diverse recruitment producten. 

Google for Jobs.nl

Googleforjobs.nl is een onderdeel van Getnoticed. Ze hebben alle kennis in huis over deze search engine en delen dit graag met jou middels hun website, classrooms, whitepapers en online trainingen.

Vonq

Vonq is een eenvoudig en effectief recruitment marketing platform voor slimme recruitment teams. Dit platform biedt job marketing aan via alle (online kanalen) wereldwijd. Zo heb jij recruitmentpower! 

Adver-Online

Adver-Online zorgt voor een simpeler, sneller én leuker recruitmentproces. Ze ontwikkelen hun producten continu door en spelen in op de laatste trends. Bekijk wat ze voor jou kunnen betekenen.

Brockmeyer

Brockmeyer is expert op het gebied van jobmarketing. Ze weten precies waar de ideale kandidaat voor jouw vacature zich bevindt. Gegarandeerd de optimale respons op iedere vacature!

CV-Deal

Met CV-deal kun jij al je vacatures eenvoudig verspreiden over meerdere jobboards. Je kunt zelf kiezen tussen organisch en/of ook betaalde campagnes. Je betaalt alleen per click (CPC).

Hulp nodig bij het onderwerp online recruitment campagnes voor latent werkzoekenden?
Kijk eens naar:


Getnoticed

Getnoticed, online specialist in arbeidsmarkt en recruitment marketing. Ze zijn naast marketing gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele maatwerk werken-bij sites en vacaturesites. 

Recruitmenttech

Recruitmenttech.nl is het platform over recruitmenttechnologie. Met nieuws, interviews, videos, guides, events en awards is het de informatie- en inspiratiebron voor recruiters. 

Hulp nodig bij het onderwerp sourcen? Kijk eens naar:


Cariero

Cariero verbindt mensen met organisaties en andersom. Cariero helpt bedrijven met het recruitment proces en het opzetten en verbeteren van de wervingsstrategie. Ze zorgen voor de juiste kandidaten voor jou!

Klikwork

Klikwork: ''turning people into candidates''. Op hun website kan je diverse trainingen afnemen op het gebied van sourcing. Inclusief goede recensies van jouw voorgangers! 

Timmers en van den Eijnden

TVDE zijn sourcers! Ze vinden kandidaten op hbo/wo-niveau in diverse industrieën. Ze zijn gespecialiseerd in sourcing en recruitment en hebben een sterk netwerk. Dus: welke kandidaten krijg jij niet gevonden?

Hulp nodig bij het onderwerp referral campagnes? Kijk eens naar:


The Referral Company

Van concept tot implementatie, van training tot activatie. The Referral Company is de organisatie die in staat is om jouw bedrijf in beweging te krijgen om iedereen als ambassadeur te laten optreden. 

Worklife Recruitment

Worklife vult snel en goed vacatures in door een uitgekiende jobmarketingstrategie met optimale inzet van online marketing en social media. Binnen 6 weken worden 90% van de vacatures vervuld! 

Refer2

Refer2 maakt van iedereen in je organisatie een recruiter. Refer2 adviseert, implementeert en assisteert. Ze bieden naast een applicatie ook begeleiding, training en ondersteuning. 

Video's


Pizza Digitale

Heineken - The Candidate

Swedish Armed Forces; Who Cares?

Hulp nodig bij het onderwerp guerilla recruitment? Bel eens met:


Martijn Smit

HR & Recruitment Strateeg.

Arjan Elbers (auteur)

Co-Founder & Managing Director bij Getnoticed.

"Recruitment is als voetbal met bewegende doelpalen."