Hoe herken je de beste recruiters?

Verwijzingen
hoofdstuk 8

Hulp nodig bij het onderwerp recruiter worden of recruiter trainen/opleiden?
Kijk eens naar:


Kiqit

Kiqit is hét kennisplatform voor recruitment.  Met ruim 2000 actieve recruiters, is het de plek om elkaar te ontmoeten en slimmer te worden.

HetRecruitingKantoor

HRK helpt organisaties met het oplossen van hun recruitmentuitdaging.  Welke dienstverlening ze aanbieden, de duurzame recruitmentoplossing is altijd realistisch, praktisch, doortastend en verbindend.  

Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

Ze zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit. Sinds de oprichting hebben al vele professionals zich laten inspireren. 

Recruiter University

De Recruiter University biedt trainingen en opleidingen aan om je kennis, ervaring en inspiratie te geven waarmee je slimmer en beter kunt werven. Ze brengen recruitment naar een hoger niveau!

Artra (specifiek voor uitzendbranche)

Dé opleider voor arbeidsmarktprofessionals. Er is een breed aanbod op het gebied van onder meer uitzenden, recruitment, detacheren en payroll. Bekijk het aanbod op de website.

Armslag (specifiek voor uitzendbranche)

Armslag is speciliast in opleiding voor de flexbranche. Ze helpen je om je kennis te vergroten of bij te spijkeren. Zo leg je een stevige bodem om bedrijven en uitzendkrachten perfect te begeleiden. 

"Zorg voor draagvlak in alle lagen."