Ontmoet
de auteur
Arjan Elbers


Arjan Elbers (bouwjaar 1978), Brabander in hart en nieren, woont samen met Ceciel en hun twee kinderen Yf & Cleo. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano. 

Hij werkte ruim tien jaar in internationaal corporate- en bureaurecruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. In 2009 richtte hij (mede) Getnoticed op en sindsdien is hij daar Managing Director. Het bureau is gespecialiseerd in de bouw van waanzinnige maatwerk recruitment en werken-bij websites en is onder andere bekend van The Next Crowd (recruitment marketing-campagnes on demand) en van Kiqit (kennisplatform voor recruitment).

Met zijn specialistenteam van 35 bevlogen collega’s sleept hij ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor het geleverde werk. Arjan schrijft, spreekt en ademt online recruitment. Hij is niet stil te krijgen over zijn grote passie: recruitment. Zelfs niet in zijn bijrol in de Raad van Commissarissen bij Rabobank Peelland Zuid, Raad van Advies bij ROC Gilde Opleidingen en als blogger voor Frankwatching.

Samengevat: (Online) Recruitment Vakidioot (kan verder ook echt niets). Meer informatie over een bepaald onderwerp? Link Arjan even!

Met 10 jaar internationale recruitment ervaring, 10 jaar online recruitment expertise en honderden klantgesprekken verder weet Arjan Elbers je te informeren, inspireren en activeren."

HEB Je interesse?

Het Recruitment Fundament is het boek dat elke professional op zijn of haar slaapkamer zou moeten hebben liggen. Wil je weten waarom? Koop en lees het!